Psychologische zorg en Systeemopstellingen

Mijn behandeling bestaat uit gesprekstherapie. U kunt bij mij terecht met uiteenlopende klachten zoals stemmingsklachten, angstklachten, relatieproblemen, opvoedingsvragen. Mijn werkwijze is persoons- en ervaringsgericht waarbij ik als psycholoog probeer zoveel mogelijk aan te sluiten bij uw beleving en mogelijkheden. We onderzoeken samen wat de onderliggende reden is waardoor u bent vastgelopen en klachten hebt ontwikkeld. De basis van mijn werkwijze is cliëntgericht, die ik waar nodig aanvul met methodes uit diverse stromingen, waaronder systeemopstellingen, CGT, ACT, EFT en lichaamsgerichte interventies.

Ik sta open voor vragen rondom persoonlijke ontwikkeling, zingeving en heb veel ervaring met vragen rondom hoog sensitiviteit.

Contact

  • Bezoek het Centrum
    Berg en Dalseweg 83, Nijmegen

Wilmy Seykens

Gz-Psycholoog/systeemopsteller

Werkdagen: maandag, donderdag en vrijdag

06 28 57 32 15 | praktijk@wilmyseykens.nl  | www.wilmyseykens.nl | KvK 54991064

Sinds april 2012 is mijn praktijk gevestigd binnen Hypericon. Daarvoor heb ik op diverse plekken als psycholoog gewerkt. Als gz-psycholoog integreer ik reguliere psychologische behandelingen met een holistische visie. Vanuit een nuchtere kijk heb ik aandacht voor verbinding met een groter geheel waarin lichaam, ziel en geest zijn geïntegreerd.

Ik zie klachten als een teken van disbalans en een mogelijkheid om te groeien. Ik probeer met cliënten de betekenis van de ervaren klachten te begrijpen om van daaruit een passend antwoord te vinden.

Voltooide opleidingen:
2012 gz-psycholoog (SPON)
2006 energetisch therapeut (de Leerweg)
2004 familieopstellingen (DHISC)
1996 psychologie (KUN)

Afhankelijk van uw hulpvraag bestaat de behandeling meestal uit een combinatie van verschillende therapievormen. Ik werk met volwassenen met uiteenlopende psychische klachten, relatieproblemen, geef ouderbegeleiding en begeleiding aan partners binnen samengestelde gezinnen. Binnen mijn werk heb ik in het bijzonder aandacht voor hoog sensitiviteit en vragen rondom zingeving. U kunt meer lezen over mijn aanbod en werkwijze op www.wilmyseykens.nl. Meer uitgebreide informatie, over mijn aanbod/samenwerkingsverband en visie op systeemopstellingen vindt u op de Taal van je Ziel. Op beide sites staat ook een overzicht van de geplande workshops.

Gesprekstherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Raadpleeg vooraf uw polis of vraag uw zorgverzekeraar.

Aanmelden:

bij voorkeur via dit aanmeldformulier. U kunt uiteraard ook telefonisch of per mail aanmelden.

Mijn actuele wachttijd vind u hier.