Disclaimer

Alle elementen (teksten, graphics enz.), alsmede alle bijbehorende HTML-codes en andere onderdelen van Hypericon centrum integratieve geneeskunde te Nijmegen, vallen onder copyright.

Rechten
Hoewel aan alle pagina’s van de Hypericon-website de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Hypericon aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina’s van deze Hypericon-website.

Linken
Linken naar pagina’s van de Hypericon-website is toegestaan, mits de goede naam van Hypericon centrum integratieve geneeskunde daarmee niet wordt aangetast. Linken naar de Hypericon-website dient bij voorkeur te geschieden naar de homepage, www.hypericon.nl met als beschrijving Hypericon centrum integratieve geneeskunde te Nijmegen.

Logo
Het gebruik van het Hypericon logo is alleen toegestaan na toestemming van Hypericon centrum integratieve geneeskunde te Nijmegen. De naam Hypericon mag alleen gebruikt worden door Hypericon centrum integratieve geneeskunde te Nijmegen. Het gebruik van de naam Hypericon of verwijzing op internet waarbij de naam Hypericon of Hypericon centrum integratieve geneeskunde te Nijmegen wordt misbruikt is verboden.