Opleidingspraktijk

Sinds 2014 is de huisartsenpraktijk een opleidingspraktijk. De huisartsen hebben een AIOS (huisarts-in-opleiding) die, onder supervisie van de huisartsen, spreekuur houdt en visites rijdt. De AIOS is een afgestudeerd arts die de vervolgopleiding tot huisarts volgt. Gaandeweg werkt de huisarts in opleiding steeds zelfstandiger. Aan het einde van de opleiding voert de huisarts i.o. geheel zelfstandig twee weken de praktijk.

Onze AIOS ( arts in opleiding tot specialist: huisarts) Leonie Jans heeft per 8 november de stage bij ons afgerond, omdat ze eind van het jaar een baby verwacht. Om organisatorische redenen gaat ze later in een andere praktijk het laatste gedeelte van haar stage doen. We wensen haar een lieve baby, en succes straks met het afronden van haar opleiding. En dank aan haar voor haar inzet in onze praktijk.

Voor ons zal vanaf 1 maart 2019 Marjolein de Bont haar opvolgen.  Marjolein is ook derdejaars stagiaire, en heeft aangegeven veel zin te hebben om in onze aanvullende praktijk te werken en te leren. Ze blijft tot en met april 2020. Welkom Marjolein.

Contact

  • Bezoek het Centrum
    Berg en Dalseweg 83, Nijmegen