Euritmie therapie in Nijmegen

Wat is euritmie therapie?
Euritmie therapie is een bewegingstherapie die is ontstaan uit de samenwerking tussen artsen en Rudolf Steiner, de grondlegger van de antroposofie. Als euritmisch therapeut gebruik ik als basis basis ritmisch vloeiende bewegingen die de mens zowel innerlijk als uiterlijk in beweging brengen. Ritme werkt vitaliserend en lost blokkades in je lichaam op. Euritmie therapie kan helpen bij de vermindering van de klachten en bij het ondersteunen het genezingsproces.

Waarneming euritmietherapie door Andrea Wellenstein

Van mei tot oktober 2019 zal Andrea Wellenstein Maria  op woensdagmiddagen vervangen voor de euritmietherapie.

Zij stelt zich hieronder aan u voor:

Mijn naam is Andrea Wellenstein, geboren in Luxemburg in 1956. 

Sinds 1999 ben ik als euritmietherapeute werkzaam in Therapeuticum Aquamarijn in Arnhem, de stad waar ik samen met mijn man woonachtig ben.

In het verleden heb ik daarnaast ook op de Tobiasgaard (speciaal onderwijs) in Zutphen gewerkt, en enige jaren op De Hoge Born, een behandelboerderij van Lievegoed.

Naast mijn werk als therapeute doe ik regelmatig mee in kunstzinnige projecten.

Ik vind het een leuke ervaring om een ander therapeuticum, met zijn eigen werkstijl en nieuwe collega’s en cliënten, te leren kennen.

Wellicht kan ik u in de komende maanden met uw klacht of vraag door middel van de euritmietherapie, helpen.

U kunt mij als volgt bereiken:

 T:  026-4422838 of 06-42246785 :

M:  euritmie@waila.nl.

Hier vindt u meer informatie over euritmietherapie en over mijzelf.

Vriendelijke groet en tot ziens

Andrea Wellenstein

Contact

  • Bezoek het Centrum
    Berg en Dalseweg 83, Nijmegen

Maria Pedro (afwezig van mei tot oktober 2019)

Andrea Wellenstein (waarneemster van mei tot oktober 2019)

Euritmie therapeut

Werkdagen: woensdag

06 4979 8048 | maria.pedro.arcen@gmail.com  (afwezig van mei tot oktober 2019)

Andrea Wellenstein:

06 42246785  | euritmie@waila.nl

Persoonlijk verhaal
De HBO-opleiding docent dans/euritmie heb ik in 2000 aan de Academie voor Euritmie te Den Haag afgerond. In 2008 heb ik de Euritmie therapie-opleiding gevolgd. Ik was geboeid door de mogelijkheden die deze vorm van bewegingstherapie biedt om zelf te kunnen bijdragen aan eigen gezondheid.

Aanmelden
U kunt zich direct aanmelden of met een verwijzing van een arts.
Afspraken kunt u telefonisch of per e-mail doen.

Vergoeding
De therapie duurt 30 min. per keer. De kosten zijn per sessie : € 38.00.
De nota kunt U indienen bij uw verzekering als u aanvullend bent verzekerd. De meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden euritmie therapie. Exacte informatie kunt u in de zorgwijzer vinden, via de internet pagina van de NVET (www.euritmietherapie.nl) bij Vergoedingen.