Euritmie therapie in Nijmegen

Wat is euritmie therapie?
Euritmie therapie is een bewegingstherapie die is ontstaan uit de samenwerking tussen artsen en Rudolf Steiner, de grondlegger van de antroposofie. Als euritmisch therapeut gebruik ik als basis basis ritmisch vloeiende bewegingen die de mens zowel innerlijk als uiterlijk in beweging brengen. Ritme werkt vitaliserend en lost blokkades in je lichaam op. Euritmie therapie kan helpen bij de vermindering van de klachten en bij het ondersteunen het genezingsproces.

Contact

  • maria.pedro.arcen@gmail.com
    Binnen 48 uur een antwoord

  • Bezoek het Centrum
    Berg en Dalseweg 83, Nijmegen

Maria Pedro

Euritmie therapeut

Werkdagen: woensdag

Persoonlijk verhaal
De HBO-opleiding docent dans/euritmie heb ik in 2000 aan de Academie voor Euritmie te Den Haag afgerond. In 2008 heb ik de Euritmie therapie-opleiding gevolgd. Ik was geboeid door de mogelijkheden die deze vorm van bewegingstherapie biedt om zelf te kunnen bijdragen aan eigen gezondheid.

Aanmelden
U kunt zich direct aanmelden of met een verwijzing van een arts.
Afspraken kunt u telefonisch of per e-mail doen.

Vergoeding
De therapie duurt 30 min. per keer. De kosten zijn per sessie : € 38.00.
De nota kunt U indienen bij uw verzekering als u aanvullend bent verzekerd. De meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden euritmie therapie. Exacte informatie kunt u in de zorgwijzer vinden, via de internet pagina van de NVET (www.euritmietherapie.nl) bij Vergoedingen.