Euritmie therapie


Maria Pedro (1972)
Euritmie therapeut

Werkdag: woensdag

06 4979 8048 |maria.pedro.arcen@gmail.com

Aanmelden
U kunt zich direct aanmelden of met een verwijzing van een arts.
Een afspraak voor een kennismakingssessie kunt u telefonisch of per e-mail doen.

Vergoeding
De therapie duurt 30 min. per keer, de kosten zijn per sessie : € 38.00.
De nota kunt U indienen bij uw verzekering als u aanvullend bent verzekerd. De meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden euritmietherapie. Exacte informatie kunt u in de zorgwijzer vinden, via de internet pagina van de NVET (www.euritmietherapie.nl) bij Vergoedingen.

Wat is euritmie therapie?
Euritmietherapie is een bewegingstherapie die is ontstaan uit de samenwerking tussen artsen en Rudolf Steiner, de grondlegger van de antroposofie. Euritmietherapie gebruikt als basis ritmisch vloeiende bewegingen die de mens zowel innerlijk als uiterlijk in beweging brengen. Ritme werkt vitaliserend en lost blokkades in je lichaam op. Euritmietherapie heeft als doel het genezingsproces te bevorderen en te ondersteunen bij zowel lichamelijke als psychische klachten. De euritmietherapie kan ook ingezet worden bij ontwikkelingsproblematiek.

Persoonlijk verhaal | Maria Pedro (1972)
De opleiding HBO-opleiding docent dans/euritmie heb ik in 2000 aan de Academie voor Euritmie te Den Haag afgerond. In 2008 heb ik de Euritmietherapie-opleiding gevolgd. Ik was geboeid door de mogelijkheden die deze vorm van bewegingstherapie biedt om door eigen activiteit te kunnen bijdragen aan het genezingsproces.