PsychotherapieWilmy Seykens
Gz psycholoog
individuele therapie, relatietherapie, familie-opstellingen

Werkdagen: maandag, donderdag en vrijdag

06 28 57 32 15 | praktijk@wilmyseykens.nl | www.wilmyseykens.nl

KvK 54991064

Aanmelden
U kunt zich direct aanmelden. Bij voorkeur per mail, of via 06 28 57 32 15 (tijdens kantooruren).
U heeft een verwijsbrief van uw (huis)-arts nodig.

Vergoeding
Vanuit de basisverzekering. Raadpleeg vooraf uw polis of vraag uw zorgverzekeraar.

Wat is Psychotherapie?
De behandeling bestaat uit gesprekstherapie, waarbij ik tevens lichaamsgerichte technieken gebruik. Doel van een behandeling kan zijn afname van klachten en het bevorderen van welzijn, (zelf)vertrouwen en eigenwaarde, intuïtief vermogen, assertiviteit, en het verbeteren van relaties. Afhankelijk van het soort vraag bestaat de behandeling meestal uit een combinatie van verschillende therapievormen. Ik werk onder andere met cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, EFT, familieopstellingen, mindfullness en EMDR.
Ik werk met volwassenen met uiteenlopende psychische klachten, relatieproblemen, geef ouderbegeleiding en begeleiding aan partners binnen samengestelde gezinnen. Binnen mijn werk heb ik in het bijzonder aandacht voor hoogsensitiviteit en vragen rondom zingeving.
Voor data wanneer de eerstvolgende workshop familieopstellingen plaatsvind zie agenda

Persoonlijk verhaal | Wilmy Seykens (1971)
- 2012 Gz psycholoog (SPON)
- 2006 energetisch therapeut (de Leerweg)
- 2004 familieopstellingen (DHISC)
- 1996 psychologie (KUN)

Sinds april 2012 is mijn praktijk gevestigd binnen Hypericon. Daarvoor heb ik op diverse plekken als psycholoog gewerkt. Als gz-psycholoog integreer ik reguliere psychologische behandelingen met een holistische visie. Vanuit een nuchtere kijk heb ik aandacht voor verbinding met een groter geheel waarin lichaam, ziel en geest zijn geïntegreerd.
Ik zie klachten als een teken van disbalans en een mogelijkheid om te groeien. Ik probeer met cliënten de betekenis van de ervaren klachten te begrijpen om van daaruit een passend antwoord te vinden. Zie ook: www.wilmyseykens.nl